fbpx

Trainer & Owner Tiemen Post

In 2005 besloot Tiemen op 18 jarige leeftijd het leger in te gaan. Door de jaren heen heeft Tiemen zich opgewerkt tot instructeur in binnen en buitenland. Hierdoor heeft hij veel ervaring op het gebied van persoonlijke begeleiding van mensen met allerlei verschillende achtergronden. Na 12 jaar besloot Tiemen zijn talent voor coaching en zijn passie voor sport te combineren door een loopbaan te beginnen als personal trainer.

WhatsApp Image 2019-10-05 at 20.20.45

Silvia Ferrer

Silvia komt uit Barcelona, Spanje. Ze is op jonge leeftijd begonnen met dansen en is sindsdien nooit meer gestopt. Vanwege haar passie voor bewegen en gezondheid besloot ze fitnessinstructeur en personal trainer te worden en alle disciplines te combineren. Ze houdt ervan om les te geven en haar passie voor sport en bewegen door te geven. Ze heeft altijd hard getraind om haar droom om danser te worden waar te maken, daarom begrijpt ze hoe belangrijk doorzettingsvermogen, discipline en toewijding zijn om een doel te bereiken.

Rick van de Ende

Ik ben Rick, een actieve jongeman die in Afrika en Portugal heeft gewoond en op zijn achtste naar Nederland is gekomen. Als kind in het buitenland was ik altijd erg actief. Mooi weer, gebergte en strand; meer wil je niet als kind! In Nederland zette ik dit actieve leven door. Ik ben altijd al bezig geweest met sporten en fitness in mijn jeugd. 

Na een jaar een opleiding tot ICT’er gevolgd te hebben besloot ik om te transformen en volledig voor fitness te kiezen: ik verloor 20 kg en ging van overgewicht naar top fit.  Mijn passie voor fitness is toen echt gaan groeien. Ik besloot om een opleiding te volgen om personal trainer en fitnessinstructeur te worden. 

Ik vind het fijn om mensen in beweging te brengen en samen doelstellingen te behalen, daar doe ik het voor. Ik heb een grote ambitie om te groeien als personal trainer en om mij te blijven ontwikkelen binnen mijn vakgebied.

×