fbpx

Personal Training

Heb je een druk leven en daardoor niet altijd zin en discipline om naar de sportschool te gaan? Wil je graag afvallen maar weet je niet waar je moet beginnen of heb je al zoveel geprobeerd? Ben je van plan om weer fit worden na blessure, ziekte of zwangerschap? Wil je graag trainen voor een speciale gelegenheid zoals meerdaagse survivaltocht of hike? Voor deze en nog veel meer andere redenen is Tough Love Personal Training de oplossing. Tough Love coacht in beweging en voeding op een manier die bij jou past. Bij Personal Training staat jouw doel centraal en samen zorgen we ervoor dat je deze haalt. 

Ik ben tussen de 6,5 en 7 kilo afgevallen, ik voel me veel sterker en heb een betere conditie.’

Marco

Tiemen Post

In 2005 besloot Tiemen op 18 jarige leeftijd het leger in te gaan. Door de jaren heen heeft Tiemen zich opgewerkt tot instructeur in binnen en buitenland. Hierdoor heeft hij veel ervaring op het gebied van persoonlijke begeleiding van mensen met allerlei verschillende achtergronden. Na 12 jaar besloot Tiemen zijn talent voor coaching en zijn passie voor sport te combineren door een loopbaan te beginnen als personal trainer.

“Doorzetten waar je anders gestopt was en trots zijn op de prestaties die je levert. Jou versteld laten staan van wat je allemaal in huis hebt is het uitgangspunt van elke training. Regelmatig sporten en verantwoorde voeding zorgen ervoor dat je energieker in het leven staat. De energie die we samen in een work out stoppen is een investering in jou!”

De militaire achtergrond van Tiemen en zijn christelijke levensovertuiging maken hem uniek als Personal Trainer.

WIE GINGEN JOU VOOR...

Gerwin zakte 3% procent in zijn vetpercentage na 28 dagen Online Fitness Coaching.

Gerwin

‘Ik  ben in 28 dagen 3 kilo afgevallen. Dit heeft mij zo goed gedaan, dat ik vaker wil trainen!’

Paulos

3 kilo afgevallen in 28 dagen.

Ik boek snel progressie en dat motiveert!’

Damian

Ik was in het begin sceptisch, maar ben blij verrast. Je krijgt een positief en goed gevoel omdat je niet alleen staat’.

Ewoud

Locatie van de trainingen

De trainingen vinden plaats bij Basic Fit stadionplein 16 in Zwolle. Hier heeft Tough Love zijn eigen trainingsfaciliteit zoals te zien is op de afbeeldingen. Zodat Personal Training daadwerkelijk ‘personal’ is!

Om jou kennis te laten maken met Tough Love en Tiemen Post is de eerste training altijd GRATIS!

Neem met de knop hierboven contact op, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak!

×