Personal Training

Heb je een druk leven en daardoor niet altijd zin en discipline om naar de sportschool te gaan? Wil je graag afvallen maar weet je niet waar je moet beginnen of heb je al zoveel geprobeerd? Ben je van plan om weer fit worden na blessure, ziekte of zwangerschap? Wil je graag trainen voor een speciale gelegenheid zoals meerdaagse survivaltocht of hike? Dan is Tough Love Personal Training voor jou de oplossing. Tough Love coacht in beweging en voeding op een manier die bij jou past. Met de gecertificeerde trainers van Tough Love staat jouw doel centraal en samen zorgen we ervoor dat je deze haalt. 

Wie deden er Personal Training voor jou

Ik ben tussen de 6,5 en 7 kilo afgevallen, ik voel me veel sterker en heb een betere conditie.’
Marco

Frans had een aantal maanden niet meer gesport en voelde zich out of shape. De drempel om weer aan te sluiten bij de trainingen werd steeds groter. We zijn samen gedurende 5 weken 2x per week gaan trainen met een persoonlijk plan voor Frans. Dit plan had 3 uitgangspunten: techniek verbeteren, uithoudingsvermogen verbeteren en sterker worden. In deze 5 weken is zijn kracht met 34% toegenomen! En de maximale tijd plank ging van 51 sec naar 2 minuut 10😱..
Ben je benieuwd wat Tough Love Personal Training voor jou kan betekenen? Vul dan het contact formulier in en start met een gratis intake en training!

Om te kunnen starten met Personal Training zijn drie stappen essentieel:

WILLEN
Met Personal Training sturen we op gedagsverandering. Het is belangrijk dat jij open staat voor verandering. Dit lukt alleen als je ontevreden bent over de situatie waar je nu in zit. Door een intake en proeftraining aan te vragen laat je zien dat je wil! Dit vormt de basis voor alle andere onderdelen.

KUNNEN
Tijdens de intake kijken we in hoeverre je belastbaar bent. In deze training wordt het startpunt bepaald door middel van verschillende testen. Van daaruit bepalen we samen waar we naar toe werken in de komende weken.

DOEN
Dit is het onderdeel waarin we regelmatig trainen. Op een moment en locatie die bij jou past, gaan we aan de slag met een plan voor jou op maat gemaakt door onze gecertificeerde trainers!

INTAKE eerste TRAINING gratis

    Geef je op voor een gratis INTAKE en TRAINING

      Trainingslocatie Basic Fit Stadionplein 16