Personal Training

Heb je een druk leven en daardoor niet altijd zin en discipline om naar de sportschool te gaan? Wil je graag afvallen maar weet je niet waar je moet beginnen of heb je al zoveel geprobeerd? Ben je van plan om weer fit worden na blessure, ziekte of zwangerschap? Wil je graag trainen voor een speciale gelegenheid zoals meerdaagse survivaltocht of hike? Dan is Tough Love Personal Training voor jou de oplossing. Tough Love coacht in beweging en voeding op een manier die bij jou past. Met de gecertificeerde trainers van Tough Love staat jouw doel centraal en samen zorgen we ervoor dat je deze haalt. 

Wie deden er Personal Training voor jou

Ik ben tussen de 6,5 en 7 kilo afgevallen, ik voel me veel sterker en heb een betere conditie.’
Marco

Frans had een aantal maanden niet meer gesport en voelde zich out of shape. De drempel om weer aan te sluiten bij de trainingen werd steeds groter. We zijn samen gedurende 5 weken 2x per week gaan trainen met een persoonlijk plan voor Frans. Dit plan had 3 uitgangspunten: techniek verbeteren, uithoudingsvermogen verbeteren en sterker worden. In deze 5 weken is zijn kracht met 34% toegenomen! En de maximale tijd plank ging van 51 sec naar 2 minuut 10😱..
Ben je benieuwd wat Tough Love Personal Training voor jou kan betekenen? Vul dan het contact formulier in en start met een gratis intake en training!

Om te kunnen starten met Personal Training zijn drie stappen essentieel:

WILLEN
Met Personal Training sturen we op gedagsverandering. Het is belangrijk dat jij open staat voor verandering. Dit lukt alleen als je ontevreden bent over de situatie waar je nu in zit. Door een intake en proeftraining aan te vragen laat je zien dat je wil! Dit vormt de basis voor alle andere onderdelen.

KUNNEN
Tijdens de intake kijken we in hoeverre je belastbaar bent. In deze training wordt het startpunt bepaald door middel van verschillende testen. Van daaruit bepalen we samen waar we naar toe werken in de komende weken.

DOEN
Dit is het onderdeel waarin we regelmatig trainen. Op een moment en locatie die bij jou past, gaan we aan de slag met een plan voor jou op maat gemaakt door onze gecertificeerde trainers!

INTAKE eerste TRAINING gratis

  Personal Trainer Rick van den Ende

  Ik ben Rick, een actieve jongeman die in Afrika en Portugal heeft gewoond en op zijn achtste naar Nederland is gekomen. Als kind in het buitenland was ik altijd erg actief. Mooi weer, gebergte en strand; meer wil je niet als kind! In Nederland zette ik dit actieve leven door. Ik ben altijd al bezig geweest met sporten en fitness in mijn jeugd.

  Na een jaar een opleiding tot ICT’er gevolgd te hebben besloot ik om te transformen en volledig voor fitness te kiezen: ik verloor 20 kg en ging van overgewicht naar top fit. Mijn passie voor fitness is toen echt gaan groeien. Ik besloot om een opleiding te volgen om personal trainer en fitnessinstructeur te worden.

  Ik vind het fijn om mensen in beweging te brengen en samen doelstellingen te behalen, daar doe ik het voor. Ik heb een grote ambitie om te groeien als personal trainer en om mij te blijven ontwikkelen binnen mijn vakgebied.

  Personal Trainer & Owner Tiemen Post

  In 2005 besloot Tiemen op 18 jarige leeftijd het leger in te gaan. Door de jaren heen heeft Tiemen zich opgewerkt tot instructeur in binnen en buitenland. Hierdoor heeft hij veel ervaring op het gebied van persoonlijke begeleiding van mensen met allerlei verschillende achtergronden. Na 12 jaar besloot Tiemen zijn talent voor coaching en zijn passie voor sport te combineren door een loopbaan te beginnen als personal trainer.

  Tough Love Personal Training 30 Minuten
  Tough Love Personal Training 12 trainingen 60 minuten
  Tough Love Personal Training 24 trainingen 60 minuten

  Geef je op voor een gratis INTAKE en TRAINING

   Trainingslocatie Basic Fit Stadionplein 16