I AM TOUGH

I AM TOUGH is een kleinschalige obstacle run, waarbij je uitgedaagd wordt op kracht, uithoudingsvermogen en conditie. Dit doen we in de vorm van een vriendschappelijke competitie. Je hebt de keuze om individueel of in een tweetal deel te nemen. Als je al regelmatig sport is dit de kans om jezelf te meten en te laten zien dat jij TOUGH bent!

Deel, stuur door of daag je vrienden uit, iedereen is welkom om mee te doen. En ook dit jaar willen we een goed doel sponsoren! Daarom vragen we van elke deelnemer een vrijwillige bijdrage.
De gehele opbrengst gaat naar Stichting Vluchteling die het gebruikt om noodhulp te verlenen wereldwijd! Opgeven kan via onderstaand formulier.

De verzamel locatie van I AM TOUGH is voor het Park Paviljoen Park De Wezenlanden 1, 8012 BX Zwolle. Je kunt de auto kosteloos parkeren op het terrein van het provinciehuis, Luttenbergstraat 2. Je loopt dan onder het provinciehuis door naar het grote veld waar je het evenement zal aantreffen.

We starten om 10.00 met de deelnemersbriefing en een warming up. Daarna zal het evenement in totaal 2 uur duren. We sluiten we af met een frisdrankje en is er tijd om gezellig bij te komen.

Als het je leuk lijkt om erbij te zijn maar je niet mee wil doen, stuur me dan een mailtje of berichtje terug want ik kan nog wel een paar mensen die dag gebruiken! We hopen je daar te zien!