Het Team

Personal Trainer & Owner Tiemen Post

Ik ben Tiemen, 37 jaar, vader van twee stoere boys, en sinds 2017 oprichter en enthousiaste trainer van Tough Love.

Op 18 jarige leeftijd besloot ik het leger in te gaan. Door de jaren heen heb ik me kunnen opwerken tot instructeur in binnen- en buitenland. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van persoonlijke begeleiding van mensen met allerlei verschillende achtergronden.
Na ruim 15 jaar militaire dienst besloot ik dat het mooi geweest was, en wilde ik coachen combineren met mijn passie voor sport. Zo is Tough Love – bootcamp & personal training ontstaan.
Momenteel sta ik zelf nog driemaal per week als instructeur voor een altijd leuke groep, verricht ik als zelfstandig ondernemer daarnaast ook andere werkzaamheden en vind ik altijd wel tijd om zelf ook lekker te trainen!

Bootcamp & Personal Trainer Alinda

Mijn naam is dus Alinda. Ik woon met mijn man Tom en onze zoon Pep in de gezellige Zwolse wijk Assendorp. Mijn hobby’s zijn (in willekeurige volgorde) reizen, sporten, goede koffie drinken én natuurlijk mijn werk. In het dagelijks leven ben ik namelijk vitaliteitsadviseur. Misschien even uitleggen hoe dat zo ontstaan is én waarom het zo leuk is?

Sport maakt al vanaf mijn jeugd een belangrijk onderdeel uit van mijn leven. Omdat ik zelf wéét hoe fijn het is om te bewegen, wil ik anderen dat geluksgevoel eveneens laten ervaren.  Niet voor niets geef ik al jaren hardlooptrainingen, bootcamps, clinics en personal training aan zowel bedrijven als particulieren. Maar gezondheid is natuurlijk zóveel meer dan alleen voldoende bewegen. 

Bootcamp Trainer Xander

Mijn naam is Xander van den Berg, ik ben 25 jaar oud en woon in het prachtige Zwolle. In de afgelopen jaren is sporten uitgegroeid tot een van mijn grootste passies.

Zelf doe ik graag aan fitness en voetballen. Ik voetbal al sinds dat ik 4 ben en doe dit ook met veel plezier in een vriendenelftal. Het fitnessen doe ik 5 dagen in de week en ondanks dat er veel energie ingestopt wordt, haal ik er nog veel meer energie uit!

Deze liefde voor sport wil ik graag delen met andere mensen. Ik geloof dat sporten niet alleen goed is voor je fysieke gezondheid, maar ook voor je mentale welzijn. Het geeft je energie, zelfvertrouwen en maakt je sterker, zowel lichamelijk als geestelijk. Daarom heb ik besloten om mijn kennis en ervaring te delen door anderen te motiveren en te inspireren.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn eigen weg kan vinden in sport, ongeacht je leeftijd, ervaring of doelen. En ik wil je graag helpen om je volledige potentie te bereiken. Dus laten we samen aan de slag gaan en een fit en gezond leven leiden!

Bootcamp Trainer Gerben

Mijn naam is Gerben van Zanten, ik ben 28 jaar oud en kom uit het mooie Zwolle. Door de opleiding Sport en Bewegen heb ik mijzelf  op meerdere vlakken kunnen ontwikkelen als fitness- en groepslesinstructeur.Na een aantal jaar te hebben gewerkt in de fitness branche heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar Defensie. Hier werk ik nog steeds met veel plezier maar…  ik begon het training geven te missen. Gelukkig kwam ik Tiemen tegen op een cursus, en na een aantal gesprekken en een proeftraining te hebben gegeven bij Tough Love begon voor mij het vlammetje weer te branden. 
Wat kunnen jullie van mij verwachten? Ik sta er, weer of geen weer, kater of geen kater. Uitdagende trainingen die op de persoon aangepast kunnen worden. Altijd een lach op mijn gezicht (wanneer jullie push ups doen).