Het Team

Personal Trainer Rick van den Ende

Ik ben Rick, een actieve jongeman die in Afrika en Portugal heeft gewoond en op zijn achtste naar Nederland is gekomen. Als kind in het buitenland was ik altijd erg actief. Mooi weer, gebergte en strand; meer wil je niet als kind! In Nederland zette ik dit actieve leven door. Ik ben altijd al bezig geweest met sporten en fitness in mijn jeugd.

Na een jaar een opleiding tot ICT’er gevolgd te hebben besloot ik om te transformen en volledig voor fitness te kiezen: ik verloor 20 kg en ging van overgewicht naar top fit. Mijn passie voor fitness is toen echt gaan groeien. Ik besloot om een opleiding te volgen om personal trainer en fitnessinstructeur te worden.

Ik vind het fijn om mensen in beweging te brengen en samen doelstellingen te behalen, daar doe ik het voor. Ik heb een grote ambitie om te groeien als personal trainer en om mij te blijven ontwikkelen binnen mijn vakgebied.

Personal Trainer & Owner Tiemen Post

Ik ben Tiemen, 36 jaar, vader van twee stoere boys, en sinds 2017 oprichter en enthousiaste trainer van Tough Love.

Op 18 jarige leeftijd besloot ik het leger in te gaan. Door de jaren heen heb ik me kunnen opwerken tot instructeur in binnen- en buitenland. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van persoonlijke begeleiding van mensen met allerlei verschillende achtergronden.
Na ruim 12 jaar militaire dienst besloot ik dat het mooi geweest was, en wilde ik coachen combineren met mijn passie voor sport. Zo is Tough Love – bootcamp & personal training ontstaan.
Momenteel sta ik zelf nog driemaal per week als instructeur voor een altijd leuke groep, verricht ik als zelfstandig ondernemer daarnaast ook andere werkzaamheden en vind ik altijd wel tijd om zelf ook lekker te trainen!

Trainer Gerben van Zanten

Mijn naam is Gerben van Zanten, ik ben 28 jaar oud en kom uit het mooie Zwolle. Door de opleiding Sport en Bewegen heb ik mijzelf  op meerdere vlakken kunnen ontwikkelen als fitness- en groepslesinstructeur.Na een aantal jaar te hebben gewerkt in de fitness branche heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar Defensie. Hier werk ik nog steeds met veel plezier maar…  ik begon het training geven te missen. Gelukkig kwam ik Tiemen tegen op een cursus, en na een aantal gesprekken en een proeftraining te hebben gegeven bij Tough Love begon voor mij het vlammetje weer te branden. 
Wat kunnen jullie van mij verwachten? Ik sta er, weer of geen weer, kater of geen kater. Uitdagende trainingen die op de persoon aangepast kunnen worden. Altijd een lach op mijn gezicht (wanneer jullie push ups doen).

Trainer Carlos Dunnink

Ik ben  Carlos, 21 jaar en woonachtig in Staphorst. Toen ik de opleiding Beveiliging volgde op 16 jarige leeftijd is mijn passie met sporten ontstaan, hierin heb ik mezelf ontwikkeld tot echte sportfanaat. Na de opleiding afgerond te hebben, ben ik voor mijzelf begonnen als ondernemer met de verkoop van verschillende producten. Een kleine tijd later ben ik ook naar defensie gegaan, hier heb ik mijn rode baret gehaald, deze tijd is erg waardevol geweest voor mij en heb hier veel geleerd over training/voeding.

Toevallig ben ik Tiemen tegengekomen via marktplaats, hier aan de praat geraakt en zodoende ben ik bij Tough Love gaan lesgegeven, ik kijk er naar uit om samen met jullie te trainen en doelen te halen!

Zie ik jullie snel ?