Frequently Asked Questions

De Bootcamptrainingen

Moet ik een goede conditie hebben om mee te doen aan de trainingen?
Alle trainingen Tough Love zijn goed te volgen voor zowel de beginnende als voor de gevorderde sporter. Iedereen wordt tijdens de training positief aangemoedigd om het optimale uit zichzelf te halen. Onze ervaren trainers zullen de training aanpassen aan jouw niveau. Wij willen je graag helpen om je conditie te verbeteren. Luister vooral goed naar je eigen lichaam en samen zorgen wij dat je het maximale uit elke training haalt.

Helpt Bootcamp mij om af te slanken?
Jazeker, onze bootcamp trainingen passen prima in een programma om af te slanken en om strakker te worden. We besteden tijdens onze trainingen veel aandacht aan de grote spiergroepen, die de verbranding in je lichaam bevordert. Natuurlijk speelt je voedingspatroon ook een belangrijke rol. Afslanken is het resultaat van voldoende bootcampen, een gezond voedingspatroon en voldoende rust en ontspanning. Wij helpen je graag!

Gaan de Bootcamp trainingen ook door bij slecht weer?
Ja, de trainingen gaan altijd door, bij slecht weer verplaatsen we vaak naar het afdak onder het provinciehuis. Alleen bij gevaarlijke situaties zoals bij code rood storm of bijzonder veel sneeuw wordt de training gecanceld. De trainer zal in deze gevallen een bericht sturen.

Wat neem ik mee naar Bootcamp?
Wij raden je aan om je bij bootcamp te kleden in laagjes, zodat je kleding uit en aan kan trekken tijdens en na de training. Een een paar goede (hardloop)schoenen en een flesje water of een bidon mee. Je waardevolle spullen kan je het beste thuis laten. Bij koud winterweer is het aan te raden om handschoenen aan te doen.

Waar moet ik verzamelen voor de bootcamp trainingen?
We verzamelen altijd op het plein VOOR het provinciehuis aan de zijde van de Luttenbergstraat. Je kan hier het hele weekend en op werkdagen van 18.00 tot 06.00 gratis parkeren.

Personal Training

Waar zijn de Personal Trainingen van Tough Love?
Personal training vindt plaats bij Basic Fit – Zwolle stadion, Stadionplein 16. Hier hebben wij onze eigen trainingsruimte en materialen, zodat personal training ook echt persoonlijk is. Er is hier voldoende parkeergelegenheid de klanten van Tough Love kunnen hier kosteloos parkeren.
In overleg met de trainer kan de training ook verplaatst worden naar een (buiten)locatie naar keuze.

Hoe kan ik een Personal training annuleren?  
Neem contact op met de desbetreffende trainer. Tot 24 uur voor aanvang van de training kan je kosteloos annuleren.

Wat neem ik mee naar Personal training?
Bij personal training kan je je tas in de PT ruimte laten en vragen wij je een handdoek mee te nemen. Trek een paar goede (hardloop)schoenen aan en neem een flesje water of een bidon mee.

Reserveren

Hoe kan ik een training reserveren?  
Je kan je opgeven op de website onder het kopje ‘RESERVEREN’ in het menu. Daar kan je de gewenste dag en het tijdstip kiezen. Je krijgt een bevestigingsmailtje in je inbox.

Moet ik mij nog steeds aanmelden voor een training, ook al heb ik een lidmaatschap?
Ja, ook met een lidmaatschap vragen wij je per training aan te melden. De trainer weet op die manier hoeveel deelnemers aanwezig zijn en kan je bereiken bij bijzonderheden. Ook kunnen wij je in het geval van een contactonderzoek op de hoogte brengen mocht er een corona besmetting zijn onder één van de leden van de bootcamp.

Hoe lang van tevoren moet ik mezelf aanmelden/afmelden voor Bootcamp trainingen?
Aanmelden kan tot 5 minuten voor aanvang, ben je dit vergeten? Niet erg, geef het aan bij de training, dan zet de trainer je alsnog op de lijst.

Zitten de training ook wel eens vol?
Nee! Het reserveren is voor onze administratie, voorbereiding op de training en vanwege de huidige corona situatie. Er is geen maximum aantal deelnemers per training. Wij zullen op het moment dat de groepen te groot worden, extra bootcamp momenten aanbieden, zodat de training overzichtelijk blijft voor de deelnemers en trainers.

Hoe kan ik een bootcamp training annuleren?  
Bij de bevestigingsmail van je reservering zit een link die je kan gebruiken om te annuleren, zo krijg je de credit van die week terug en kan je die op een ander moment inzetten die week.

Lidmaatschap en abonnementen

Hoe kan ik een bootcamp abonnement aanpassen?
Je kan je abonnement kosteloos aanpassen naar een onbeperkt of een 1x per week abonnement. Ook kan je kosteloos en flexibel switchen van Tough MoM – zwanger en fit trainingen naar reguliere bootcamp en andersom. Stuur een mailtje naar info@toughlove.nl of een WhatsApp berichtje naar de trainer. Dan is je abonnement per direct aangepast.

Hoe kan ik mijn bootcamp abonnement opzeggen?
Jammer dat je het abonnement wil opzeggen. Stuur een mailtje naar info@toughlove.nl of een WhatsApp berichtje naar de trainer. Voor het opzeggen van je abonnement geldt een opzegtermijn van 1 maand vanaf het moment dat je een bericht stuurt. Hierdoor zit je nooit vast aan eindeloze contracten. De overige voorwaarden vind je hier.

Meer vragen over Tough Love Bootcamp en Personal Training?

Heb je nog vragen die niet in bovenstaande lijst voorkomen? Stuur dan een mailtje naar info@toughlove.nl of een WhatsApp bericht via de button rechts onderin.