Geen categorie

Corona regels Bootcamp

Vanwege de huidige Corona maatregelen moet de training en organisatie worden aangepast. Zo is sporten in meerdere groepen van 2 tot max 4 personen toegestaan maar mag de trainer niet meerdere groepjes in 1 keer instructie geven.

De optie die ik bied is dat je in kleine groepjes op de bootcamp momenten naar de vaste verzamelplek komt. Daar krijg je een work out op papier en materiaal (matje, kettlebell etc.) Dan zoek je een locatie op waar je met je groepje de training kan doen. Eventueel kunnen we op locatie groepjes samenstellen. We hanteren een inloop vanaf een kwartier voor de training, zodat iedereen verspreid kan aankomen en weggaan van de training. Bij aankomst krijg je een training op papier en materiaal om mee te sporten. Je zoekt met je groepje een locatie waar je afstand kan houden. Na de training kan je kiezen voor een ‘toetje’😅 om vervolgens de cooling down te doen en de materialen verzamelen bij de auto. Tijdens de training loop ik rond om tips te geven en vragen te beantwoorden als je er niet uitkomt.

BELANGRIJK IS DAT

  • de groepjes niet mengen;
  • er onderling 1,5 meter afstand wordt gehouden;
  • je opgeeft voor de training via de website;
  • als je klachten hebt thuis blijft.

Vanwege deze verandering zullen de tijden van de bootcamp iets ruimer worden gemaakt zodat we verspreid kunnen aankomen en vertrekken.

Maandag 18.45/19.00 (inloop) tot 20.00.
Woensdag 18.45/19.00 (inloop) tot 20.00.
Donderdag 18.45/19.00 (inloop) tot 20.00.
Vrijdag 08.45/09.00 (inloop) tot 10.00.
Zaterdag 09.45/10.00 (inloop) tot 11.00 uur.

Wil je toch onder directe begeleiding sporten? Ik ben gecertificeerd personal trainer en heb momenteel ruimte voor nieuwe sporters. Ben je hierin geïnteresseerd, stuur me dan even een berichtje.