fbpx

Bootcamp Park de Wezenlanden

Wat is Bootcamp

Bootcamp/ Outdoor Circuit Training is een groepsles waarbij zowel kracht als uithoudingsvermogen wordt getraind. Tijdens de Outdoor Circuit Training wordt het hele lichaam getraind. Dit wordt bereikt door meerdere oefeningen voor alle spiergroepen achter elkaar uit te voeren. Deze vorm van trainen is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor hen die in spiermassa aan willen komen of zich gewoon fit willen voelen.

Het voordeel van trainen in een circuitvorm is dat jij zelf de intensiteit van de workout bepaalt. Daardoor train je op je eigen niveau. Het maakt dus niet uit of je een beginnende sporter bent of al jarenlang verschillende sporten beoefend.

Elke week staat er een nieuwe workout voor je klaar. Daarnaast gebruikt Tough Love veel verschillende materialen en is elke les een challenge! 

We verzamelen voor elke training VOOR het provinciehuis
Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle

Dagen en Tijden

BOOTCAMP

Maandag 19:00

Wat voelt er beter dan je week  goed beginnen! De training duurt 60 minuten en  is ideaal voor diegenen die buiten willen sporten.

 

Woensdag 19:00

Dit is een reguliere bootcamp training. De training is duurt 60 minuten en door gebruik te maken van verschillende materialen doen we een intensieve work out in de buitenlucht. 

Zaterdag 10:00

Wat voelt beter dan het hele weekend de energie te voelen van de inspanning die je deze ochtend levert? 60 minuten workout in de buitenlucht!

LOW IMPACT BOOTCAMP VRIJDAG 09:00

Deze low impact training duurt 60 minuten en  is ideaal voor diegenen die buiten willen sporten zonder veel belasting op de gewrichten! Of voor degenen die op zoek zijn naar een minder intensieve workout tussen de trainingsdagen in.

Training aanvragen

Vul het contactformulier  in om je op te geven voor de GRATIS proeftraining en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Je mag ook een WhatsApp bericht sturen met je vragen!

    Ik wil graag meedoen met de bootcamp
    Ik wil graag Personal Training

    Parkeren

    Voor de Training kan je parkeren bij het provinciehuis. Je kunt daar door de week gratis parkeren van 18:00 tot 07:00 uur en op zaterdag en zondag is parkeren de hele dag gratis. Natuurlijk verwacht ik van de sportieve Zwolse leden van Tough Love dat ze met de fiets komen!

    ×